Vyšachovala slávnu kolegyňu? Demi Lovato bude hlasom Šmolinky!

Americká speváčka Demi Lovato prepožičia hlas Šmolinke v pripravovanej animovanej snímke Get Smurfy, ktorú plánujú uviesť do amerických kín 31. marca 2017.

16.06.2015 18:09
Demi Lovato Foto: ,
Speváčka Demi Lovato.
debata

Nahradí tak Katy Perry, ktorá postavičku nahovorila vo filmoch Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). Tatka Šmolka narozpráva herec, spevák a komik Mandy Patinkin a herec Rainn Wilson sa predstaví ako Gargamel. Štúdiá Sony Pictures Animation to oznámili pri príležitosti Svetového dňa Šmolkov.

Animák Get Smurfy nebude nadväzovať na spomínané úspešné rodinné komédie, v ktorých si zahrali napríklad Hank Azaria, Neil Patrick Harris alebo Jayma Mays. Tvorcovia totiž chcú, aby sa film viac ponášal na komiksy, ktoré vytvoril belgický umelec Pierre Culliford, známy ako Peyo.

„Pretrvávajúca popularita Šmolkov je neodškriepiteľná a toto nové spracovanie ich vráti späť do animovaného sveta, z ktorého vzišli,“ vyjadril sa režisér Kelly Asbury, ktorý má na konte filmy ako Shrek 2 (2004) či Gnomeo a Júlia (2011).

Dej snímky sa bude odohrávať v Čarovnom lese. Diváci a diváčky by tiež mali dostať odpovede na viaceré otázky týkajúce sa Šmolkov. Dozvedieť by sa mali napríklad aj to, prečo je Šmolinka medzi nimi jediným dievčaťom. Produkciu filmu má na starosti Mary Ellen Bauder, ktorá stála aj za projektmi Oblačno, miestami fašírky (2009) alebo Hotel Transylvánia (2012).

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Lovato #Hlas #animák #Šmolinka

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...