Madonna sa baví ako šestnástka. V novom klipe hostí slávne kolegyne

Hviezdna zostava, v čele ktorej stojí kráľovná popu. A chce sa zabávať. Taký je nový klip americkej speváčky, ktorý hovorí za všetko už názvom - Bitch, I'm Madonna.

18.06.2015 11:20
Madonna Foto:
Speváčka Madonna.
debata

Päťdesiatšesťročná speváčka odpremiérovala novinku v stredu 18. júna, pričom prvé hodiny ju bolo možné pozrieť si len prostredníctvom streamovacej služby Tidal. Za jej založením stojí práve Madonna spoločne s niekoľkými ďalšími známymi umelcami, medzi nimi napríklad rapermi Jay-Z a Kanye Westom, speváčkou Beyoncé či Rihannou.

Práve West, Beyoncé, ale aj Katy Perry, Miley Cyrus, alebo Rita Ora prijali ponuku na cameo vo videoklipe, ktorý je jednou veľkou divokou párty a ktorý režíroval Madonnin už takpovediac dvorný režisér Jonas Akerlund. V klipe Madonnu sprevádza aj raperka Nicki Minaj.

Časť klipu sa odohráva vo vychýrenom nočnom newyorskom klube a tiež na jeho streche. Okrem spomenutých hviezd sa v novinke objaví v tanečnom sóle aj Madonnin adoptívny syn David Banda či dídžej a producent Diplo, s ktorým spolupracovala na ostatnej štúdiovke Rebel Heart. Práve z nej aj singel Bitch, I'm Madonna pochádza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #hosťovanie #Madonna #klip #video #hviezdy #Bitch I´m Madonna #Tidal #David Banda

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...