Vráskavé stehná Cindy Crawford! Ale po boku má svoje mladšie ja

Skôr či neskôr sa vek prihlási o slovo. Niekdajšia supermodelka Cindy Crawford si pred časom vyslúžila obdiv za to, že nechala objektívy zvečniť svoju "skutočnú" podobu. Ale tiež sa to vždy nevypláca.

26.06.2015 00:00
debata (2)
Bývalá topmodelka Cindy Crawford (vľavo) a jej... Foto: Profimedia
Cindy Crawford (vľavo) a jej dcéra Kaia Gerber Bývalá topmodelka Cindy Crawford (vľavo) a jej dcéra Kaia Gerber na nákupoch.

Teraz totiž fotografi často poľujú na to, aby ukoristili čo najnelichotivejší záber 49-ročnej krásky, ktorá kedysi patrila do úzkej skupiny supermodeliek. Podarilo sa im to v stredu v Malibu, keď sa Cindy vybrala na nákupy aj so svojou dcérou Kaiou Gerber.

Nevedno, či to je momentka, či ide o hru svetla, alebo bežnú realitu, no stehná dvojnásobnej mamy zaujali na prvý pohľad. Crawford totiž v kratučkých šortkách odhalila zvráskavenú a ovisnutú kožu. Objektívy si ju „vychutnali“.

Ešte zaujímavejší moment dodala záberom prítomnosť mladučkej Kaie, ktorá podľa mnohých vyzerá akoby bola dvojčaťom Crawfordovej mladšieho ja. Cindy však môže byť spokojná, pätnásťročná kráska s jej krvou v žilách ju už dokáže zastúpiť. A prvé modelingové skúsenosti už nadobudla. Uvidíme, ako jej to pôjde ďalej.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzovia #Cindy Crawford #výzor #stehná #Kaia Gerber

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...