Päť rokov manželstva a teraz! Zapíja slávna modelka krachujúci vzťah?

Ďalšie ohrozené manželstvo? Kate Moss a Jamie Hince údajne prežívajú krízu.

30.06.2015 10:35
Kate Moss a jej manžel Jamie Hince Foto: ,
Topmodelka Kate Moss a jej manžel Jamie Hince na archívnej snímke.
debata

Krachuje Kate Moss (41) manželstvo? Slávna modelka si s hudobníkom Jamie Hinceom povedala „áno“ 1. júla 2011, nasledovala veľkolepá párty. Po piatich rokoch médiá špekulujú a kríze.

Dôvodom má byť skutočnosť, že Moss sa tento rok neobjavila po boku svojho manžela na známom festivale „Glastonbury“. A navyše, 46-ročnému Hinceovi to nemalo ani prekážať, keďže po jeho boku sa neustále vyskytovali iné ženy, takže hudobník samotou rozhodne netrpel.

Začiatkom júna si modelka „zavarila“, keď ju musela z lietadla po pristátí vyviesť polícia. Dôvodom bolo jej rušivé správanie na palube stroja spoločnosti easyJet, kedy sa Moss vracala z Turecka, kde oslavovala 50. narodeniny herečky Sadie Frost.

Len o pár dní neskôr zasa bujaro oslavovala v známom londýnskom klube, kedy skončila na všetkých štyroch. Práve tieto nelichotivé zábery sa dostali do médií. Na oboch „podujatiach“ jej manžel chýbal.

Ako informuje denník „Sun“, modelka mala byť rozčarovaná, keď ju manžel nechcel sprevádzať na spomínanú oslavu narodenín v Turecku. Na druhej strane má Hinceovi prekážať, že je väčšinou až číslom desať na manželkinom plnom zozname.

Pravdou je, že Kate Moss po svadbe prestala divoko žúrovať a žila viac menej kľudný život po boku svojho manžela. Posledné týždne však všetko doháňa. Aj to môže byť jeden z dôvodov spomínanej krízy.

Pre Kate Moss je manželstvo s hudobníkom prvým. Hoci mala niekoľko dlhotrvajúcich vzťahov, okrem iného randila aj s Johnnym Deppom, s ktorým bola zasnúbená, vydala sa až v roku 2011 práve za Hincea.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #manželstvo #Kate Moss #Jamie Hince

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...