Sean Penn už má za Theron náhradu, túto krásnu tmavovlásku

Americký herec Sean Penn, ktorý donedávna tvoril pár s juhoafricko-americkou herečkou Charlize Theron, sa stretáva s Minkou Kelly.

02.07.2015 14:20
debata

Dvojicu odfotografovali na večeri, na ktorej oslavovali 35. narodeniny rodáčky z Los Angeles. Išlo vraj o ich prvé rande, pričom prítomní boli aj ďalší ľudia, ktorí spolu s Pennom a personálom kalifornskej reštaurácie Thomasa Kellera popriali herečke všetko najlepšie k jej sviatku. „Vyšli si spolu, aby zistili, ako to bude fungovať. Minka a Sean si to užívali, no zatiaľ nie je jasné, akým smerom sa bude ich vzťah uberať,“ povedal anonymný zdroj pre magazín Us Weekly.

Herečka Minka Kelly na archívnom zábere z roku... Foto: SITA/AP, John Shearer
Minka Kelly Herečka Minka Kelly na archívnom zábere z roku 2013.

Päťdesiatštyriročný Penn sa s Kelly zoznámil na benefičnej akcii organizácie J/P HRO. Rodák z Los Angeles bol v rokoch 1985 až 1989 ženatý so speváčkou Madonnou. V roku 1996 si vzal za manželku herečku a režisérku Robin Wright, po 14 rokoch manželstva sa však rozviedli. Jeho partnerkou bola aj Scarlett Johansson. So spomínanou Theron randil približne rok a pol, pričom boli aj zasnúbení. Rozchod vraj iniciovala 39-ročná rodáčka z Juhoafrickej republiky. Kelly zase tvorila pár s hercom Chrisom Evansom či bejzbalistom Derekom Jeterom.

Sean Penn a Charlize Theron na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Sean Penn a Charlize Theron Sean Penn a Charlize Theron na premiére filmu "The Gunman" v Los Angeles. Ich vzťah je už minulosťou.
debata chyba
Viac na túto tému: #Charlize Theron #Sean Penn #Minka Kelly

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...