Vášeň neudržali na uzde! Miley s milenkou pristihnuté pri intímnostiach

Po rozchode s Patrickom Schwarzeneggerom speváčka Miley Cyrus dlho sama nevydržala. Prekvapenie však prišlo, keď médiá odhalili, že randí so ženou. Krásnou topmodelkou Stellou Maxwell.

02.07.2015 16:38
Miley Cyrus (vľavo) s modelkou Stellou Maxwell. Foto:
Speváčka Miley Cyrus (vľavo) s modelkou Stellou Maxwell.
debata

Dvojica sa spoločne začala stretávať už pred pár týždňami a ich vzájomné iskrenie sa vraj prejavilo takmer okamžite. Hoci ani jedna z nich nepotvrdila oficiálne, že tvoria pár, spoločné fotografie či intímne dotyky na nich mohli hovoriť aj sami za seba. A nielen tie.

Britský portál Daily Mail totiž vo štvrtok zverejnil aj video, ktoré pravdepodobne nahral reportér, alebo okolidúci a na ktorom sú zachytené obe dámy spolu. Odohráva sa priamo na ulici a dvojica sa vášnivo bozkáva opretá o nákladný automobil odstavený na ulici.

Bozky, objatie, veľmi odvážne dotyky – to všetko si Miley a jej partnerka Stella užívajú priamo na verejnosti a je im zjavne celkom jedno, či ich niekto uvidí, alebo nie.

Slávna speváčka, ktorú odchovala detská šou Hannah Montana, sa pred časom priznala k tomu, že sa cíti byť bisexuálna. „V mojom živote sú obdobia, keď randím – s chlapcami, alebo dievčatami. A potom sú obdobia, keď túžim byť len sama so sebou a neodovzdávať časť môjho ja niekomu inému. Myslím si, že pre ženy je toto nový druh slobody,“ vyhlásila v rozhovore pre magazín Time speváčka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #Miley Cyrus #vášeň #Stella Maxwell #intímnosť

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...