Affleck sa správal ako malé dieťa, Garner to vraj už nezniesla

Manželia Jennifer Garner a Ben Affleck sa rozišli bez vzájomného osočovania.

03.07.2015 14:00
Jennifer Garner a Ben Affleck Foto:
Manželia Jennifer Garner a Ben Affleck na jednej z mála spoločných oficiálnych fotografií z roku 2007.
debata

Špekulácie okolo krízy manželstva Bena Afflecka a Jennifer Garner sa pred pár dňami ukázali byť pravdivé, herecká dvojica ohlásila rozchod po desiatich spoločných rokoch.

Manželia sa rozišli v tichosti, zatiaľ bez vzájomného osočovania. Portál RadarOnline však priniesol správy, ktoré hovoria o dôvodoch ich rozchodu. Cituje pritom zdroj z blízkosti manželov.

„Je to krok, o ktorom Jennifer už dlhodobo uvažovala. Jennifer sužoval pocit, že sa ocitla v akejsi pasci a nenávidela skutočnosť, že Ben sa v podstate správa ako jej štvrté dieťa,“ píše server a pokračuje: „Žila pod neustálym tlakom, lebo dohliadala na to, aby Ben nezišiel z cesty. Stále bolo ich manželstvo len o tom, čo je najlepšie pre Bena.“ Affleckovi totiž v minulosti pripisovali problémy s alkoholom aj s hazardom.

Ako ďalej informoval magazín People, dvojica sa snažila manželstvo zachrániť. „Ben je z toho zničený. Nikto nechcel, aby sa to skončilo takto. Obaja bojovali, skutočne bojovali a snažili sa manželstvo zachrániť, no nakoniec je to takto lepšie pre deti, pre neho i Jen,“ vyjadril sa anonym, ktorý tiež prezradil, že pár sa rozišiel už pred zhruba desiatimi mesiacmi. Naďalej však bývajú pod jednou strechou, čo sa vraj nebude meniť ani v nastávajúcom období. Chcú byť totiž nablízku ich trom deťom – deväťročnej Violet, šesťročnej Seraphine a trojročnému Samuelovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....