Pred desiatmi rokmi sa to stalo! Pitta a Jolie prevalcovala láska, pozrite sa

V roku 2004 sa Angelina Jolie a Brad Pitt stretli spoločne pred kamerami vo filme Pán a pani Smithovci. A akčná komédia zmenila ich životy na nepoznanie.

06.07.2015 01:00
Angelina Jolie a Brad Pitt Foto:
Herečka Angelina Jolie a jej partner Brad Pitt.
debata

Pitt si v roku 2000 zobral za manželku miláčika Ameriky, Jennifer Aniston, čím sa z dvojice stal najkrajší a najpozorovanejší manželský pár Hollywoodu. Ich súžitie vyzeralo novonok ako rozprávka. A potom prišlo osudné nakrúcanie…

Medzi hercami preskočila iskra a životy Pitta a Jolie sa začali rúcať. Krátko pred uvedením spomínané filmu, oznámili v júni 2005, Jennifer Aniston a Brat Pitt rozchod.

Rok 2009: Herečka Angelina Jolie a jej partner...
Rok 2008: Tehotná herečka Angelina Jolie a jej...
+19Rok 2007: Herečka Angelina Jolie a jej partner...

A hoci médiá vzťahu hollywoodskeho krásavca a tmavovlasej zvodkyne veľkú šancu nedávali, oni prekvapili. Zo sexidolu sa stal šesťnásobný otec a starostlivý otec veľkej rodiny.

Zatiaĺ, čo Brad Pitt sa vznášal v siedmom nebi, Jennifer Aniston po rozvode skúšala niekoľko vzťahov. Medzi jej partnerov patrili herec Vince Vaughn (45), model Paul Sculfor (44) či spevák John Mayer (37). No šťastie konečne našla až po boku herca Justina Therouxa (43), s ktorým sa zoznámila v roku 2011. Bezdetný pár sa zasnúbil pred dvoma rokmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...