Princezná Charlotte je pokrstená, Kate a William žiarili šťastím

Druhorodené dieťa Williama a Kate, princeznú Charlotte, pokrstili v nedeľu podvečer v kostole svätej Márie Magdalény v Sandringhame.

05.07.2015 19:06
krst Charlotte Foto: ,
Krst princeznej Charlotte v kostole svätej Márie Magdalény v Sandringhame v grófstve Norfolk, Kate so Charlotte.
debata (11)

V nedeľu poobede pokrstili v kostole svätej Márie Magdalény v Sandringhame v grófstve Norfolk princeznú Charlotte. Krstnými rodičmi princeznej sa stala kamarátka princa Williama a jeho manželky Catherine Sophie Carter, Williamova sesternica Laura Fellowes a jeho kamaráti James Meade a Thomas van Straubenzee a tiež Catherinin bratranec Adam Middleton.

Na dnešnej slávnosti v kostole svätej Márie...
Na dnešnej slávnosti v kostole svätej Márie...
+9Krst princeznej Charlotte v kostole svätej...

Od rána obliehali kostol fanúšikovia britskej kráľovskej rodiny, ktorí sa napokon dočkali prominentných rodičov aj hostí. Okrem krstných rodičov sa slávnosti zúčastnili aj princ George, ďalej princ Philip s manželkou, kráľovnou Alžbetou II., princ Charles s manželkou Camillou, rodičia Catherine Carole a Michael Middletonovci, jej sestra Pippa a brat James.

William a Kate s ich dvoma deťmi po krste... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain Royals Christening William a Kate s ich dvoma deťmi po krste princeznej Charlotte..

Dievčatko bolo v súlade s kráľovskou tradíciou pokrstené vodou z rieky Jordán. Princeznú pokrstili v replike krstnej košieľky, ktorú pre svoju najstaršiu dcéru nechala v roku 1841 vyrobiť kráľovná Viktória a aj ju v nej pokrstili. Obrad celebroval arcibiskup z Canterbury Justin Welby.

Malú princeznú priviezla ku kostolu v retro kočíku tmavej farby osobne jej matka, oblečená vo slonovinovo bielom kostýme. Princ William viedol za ruku takmer dvojročného Georgea, ktorý mal na sebe rovnaké oblečenie ako kedysi jeho otec, keď sa mal prvýkrát stretnúť so svojím novorodeným bratom Harrym.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #krst #2015 #Charlotte

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....