Sam Smith nenahráva pieseň pre novú bondovku. Vie o inom mene

Anglický spevák Sam Smith poprel, že by nahrával pieseň pre novú bondovku s názvom Spectre, ktorú uvedú do slovenských kín 6. novembra.

06.07.2015 13:16
Britský spevák Sam Smith. Foto: ,
Britský spevák Sam Smith.
debata

Dvadsaťtriročný rodák z Londýna to uviedol v rozhovore pre britskú rozhlasovú stanicu Capital FM. „Ľudia si myslia, že na tom robím, ja však netuším, čo sa deje. Vravím to úplne vážne. Myslím si, že ak by som sa mal na tom podieľať, vedel by som o tom. Počul som, že na tom pracuje Ellie Goulding, no určite nie ja,“ povedal interpret.

V pripravovanom filme o agentovi Jamesovi Bondovi uvidia diváci a diváčky Daniela Craiga, ktorý stvárňuje hlavného hrdinu, Naomie Harris v úlohe Moneypenny či Christopha Waltza ako Oberhausera. Snímku Spectre začali nakrúcať 8. decembra 2014 v anglických Pinewood Studios.

Réžiu filmu má na starosti Sam Mendes, ktorý nakrútil aj predchádzajúcu bondovku Skyfall (2012). Okrem spomínaných sa v snímke predstavia aj Léa Seydoux (ako Madeleine Swann), Monica Bellucci (Lucia Sciarra), Ralph Fiennes (M), Dave Bautista (Mr. Hinx), Ben Whishaw (Q), Andrew Scott (Denbigh) či Rory Kinnear (Tanner). Film ponúkne zábery z Rakúska, Ríma, Maroka či Mexika.

debata chyba
Viac na túto tému: #bondovka #skladba #Sam Smith

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...