Obdarenú blondínku z reklamy zbalil známy herec. Skrývali sa, ale...

Bolo asi len otázkou času, kedy fyzické pôvaby a prednosti modelky Charlotte McKinney uchvátia aj nejakého hollywoodskeho fešáka. A zarytého starého mládenca. Stalo sa.

12.07.2015 14:20
debata
Herec Stephen Dorff a jeho priateľka - modelka... Foto: Profimedia
Herec Stephen Dorff a jeho priateľka - modelka Charlotte McKinney. Herec Stephen Dorff a jeho priateľka - modelka Charlotte McKinney.

Plavovláska, ktorej reklamu na fast-foodovú sieť počas Super Bowl odmietli vysielať v niekoľkých amerických štátoch, sa už niekoľko mesiacov stretáva s hercom Stephenom Dorffom. Známym napríklad z nezávislej drámy Somewhere či fantasy Vojna bohov. Hoci dvojica je údajne spolu už od jari, doposiaľ sa jej darilo vyhýbať sa záujmu médií a ich spoločných fotografií bolo ako šafránu. Lenže, nič nie je možné naveky.

Štyridsaťjeden­ročného herca načapali paparazzovia v spoločnosti o bezmála dvadsať rokov mladšej blondínky v uliciach Los Angeles tento týždeň v stredu. Dvojica si spoločne vyrazila do celebritami vyhľadávaného podniku The Guy Nice, no po príchode reportérov sa snažili čo najnepozorovanejšie vytratiť. Veľmi sa to nepodarilo…

Ice cream break today with @scottlipps @one1management

Fotka uverejnená používateľom charlottemckinney (@charlottemckin­ney), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2015–03–26T02:11:08+0­0:00“>Mar 25, 2015 o 7:11 PDT</time>

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #pár #Charlotte McKinney #Stephen Dorff

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...