Kristínu teší cesta lásky s Hudákom, ale má aj iné plány

Speváčka zároveň pracuje na nových skladbách a v lete ju čaká i viacero koncertov.

17.07.2015 10:30
Kristína a Michal Hudák Foto:
Kristína a Michal Hudák počas nakrúcania klipu ku skladbe Ta ne.
debata

Slovenská speváčka Kristína má radosť z úspechu svojho najnovšieho videoklipu k piesni Ta ne. „V pondelok vyšiel môj nový videoklip k pesničke Ta ne, bola som síce odcestovaná, ale trochu som to sledovala a som veľmi rada, že sa to tak nádherne uchytilo. Je to klip, do ktorého som si pozvala Miša Hudáka, keďže on je tiež taký pravý východniar a je komik a hlavne tá skladba má v sebe vtip. Je to taká funny skladba, ktorú som doteraz myslím ešte nemala, taká letná vypaľovačka,“ priblížila interpretka.

Kristína počas nakrúcania klipu k piesni "Ta Ne".
Kristína počas nakrúcania klipu k piesni "Ta...
+3Kristína počas nakrúcania klipu k piesni "Ta...

Nový klip sa Kristíne veľmi páči. „Ja ten videoklip zbožňujem. Mám strašne rada tie pestré farby, veľmi veľa robí vizuál. Fanúšikovia si ten klip vlastne vyžiadali – najprv som to vydala bez videoklipu a už vtedy to malo cez milión tristotisíc pozretí a ľudia sa na to pýtali, tak si hovorím, ‚Jasné, poďme to urobiť a nech je to letné, nech je to farebné a nech je to vtipné‘,“ poznamenala 27-ročná rodáčka zo Svidníka.

Okrem klipu má speváčka v týchto dňoch radosť i z koncertov a nových piesní, ktoré nahráva v štúdiu. "Pripravujeme nové skladby a veľa koncertujem. Od piatka do nedele budem mať koncerty v Česku a na Východnom Slovensku,“ priblížila brunetka.

Dovolenku už Kristína tento rok stihla. „Bola som si trošku oddýchnuť v Taliansku na šesť dní. Vlastne som sa vrátila na miesto, kde som minulý rok točila film Život je život, do San Vincenza. Keďže pri točení som tam bola iba dva dni a strašne sa mi tam páčilo, tak som si povedala, že sa o rok, keď to vyjde, chcem ísť pozrieť práve tam a som rada, že sa mi to podarilo. Našla som si tam počas nakrúcania jednu známu, takú Češku, ktorá sa vydala za Taliana a žije tam už sedemnásť rokov. Pomáhala nám vtedy s ubytovaním, keď sme tam išli celý štáb,“ podotkla speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michal Hudák #Kristina #Ta ne

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...