Madonnin exmanžel, Guy Ritchie, sa oženil. Nevestu mal ako obrázok

Režisér si vzal za manželku Jacqui Ainsley, s ktorou má syna a dve dcéry. Na svadbe sa objavili Brad Pitt, David Beckham či Jason Statham.

31.07.2015 10:00
debata

Britský režisér a scenárista Guy Ritchie a modelka Jacqui Ainsley sa vo štvrtok zosobášili. Svadba sa konala na pozemku ich sídla, ktoré je známe ako Ashcombe House, v anglickom Wiltshire. Na slávnosti sa zúčastnili aj Brad Pitt, David Beckham, Jason Statham či Rosie Huntington-Whiteley. Ritchie a Ainsley prichystali pre väčšinu hostí na prenocovanie niekoľko bielych stanov. Manželia David a Victoria Beckhamovci zablahoželali mladomanželom aj prostredníctvom služby Instagram.

Nevesta slávneho režiséra,  Jacqui Ainsley. Foto: Jacqui Ainsley/Instagram
Jacqui Ainsley Nevesta slávneho režiséra, Jacqui Ainsley.

Štyridsaťšesťročný Ritchie absolvoval pred svadbou rozlúčku so slobodou, ktorá sa konala v Château Mouton Rothschild vo Francúzsku. Filmár tam zaletel spolu s kamarátmi súkromným lietadlom. Jeho 33-manželka sa s priateľkami zabávala v pohostinstve v blízkosti spomínaného vidieckeho sídla.

Rozlúčka nevesty,  Jacqui Ainsley, so slobodou. Foto: Jacqui Ainsley/Instagram
Jacqui Ainsley Rozlúčka nevesty, Jacqui Ainsley, so slobodou.

Dvojica spolu začala randiť v roku 2010. Správy o zásnubách sa dostali na verejnosť v októbri 2012. Pár spolu vychováva syna Rafaela a dcéry Rivku a Levi. Ritchie, ktorý má na konte snímky ako napríklad Zbaľ prachy a vypadni! (1998), Podfu©k (2000), Stroskotanci (2002), Revolver (2005), RocknRolla (2008), Sherlock Holmes (2009) či Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (2011), má okrem toho dvoch synov so speváčkou Madonnou, s ktorou bol ženatý v rokoch 2000 až 2008.

Rozlúčka ženícha, Guya Ritchieho, so slobodou. Foto: Guy Ritchie/Instagram
Guy Ritchie Rozlúčka ženícha, Guya Ritchieho, so slobodou.
debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Guy Ritchie

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...