Koho zavoláte? Krotiteľky duchov prekvapili choré deti v nemocnici

Herečky Kristen Wiig, Leslie Jones, Kate McKinnon a Melissa McCarthy, ktoré práve nakrúcajú nových Krotiteľov duchov, navštívili v sobotu choré deti.

03.08.2015 14:00
debata
zväčšiť Herečky z pripravovaného filmu Krotitelia... Foto: Courtesy of Tufts Medical Center
Leslie Jones, Kristen Wiig, Kate McKinnon a Melissa McCarthy Herečky z pripravovaného filmu Krotitelia duchov - zľava v kombinézach: Leslie Jones, Kristen Wiig, Kate McKinnon a Melissa McCarthy navštívili nemocnicu s chorými deťmi.

Predstaviteľky Erin Gilbert, Patty Tolan, Jillian Holtzmann a Abby Yates zavítali do Floating Hospital for Children, ktorá je súčasťou bostonského Tufts Medical Center, po tom, ako si na oknách zariadenia všimli nápis „Koho zavoláte?“.

Známu repliku z filmov Krotitelia duchov (1984) a Krotitelia duchov II (1989) do okien umiestnili pacienti spolu s personálom, pretože vedeli, že neďaleko nakrúcajú novú snímku.

Herečky medzi pacientov a pacientky zavítali v kostýmoch a s pomôckami, ktoré vo filme používajú na hľadanie a chytanie duchov. Skontrolovali nimi deti aj ich postele a priestor pod nimi, aby sa uistili, že sa tam nenachádza žiadny duch. Chodili z izby do izby a stretávali sa s chorými aj ich rodinami.

„Boli veľmi milé ku všetkým deťom a ich rodičom. Našli si čas na to, aby navštívili deti všetkých vekových kategórií, od niekoľkomesačných až po tínedžerov. Nemôžeme im dostatočne poďakovať za radosť a nadšenie, ktoré v deťoch vyvolala ich návšteva,“ uviedla pre magazín People hovorkyňa zdravotníckeho zariadenia Brooke Hynes.

debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #nemocnica #Krotitelia duchov #herečky

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...