Pobyt vo väzení synovi prospel, myslí si Jackie Chan

Hongkonský herec, režisér, scenárista a majster bojových umení Jackie Chan je presvedčený, že jeho synovi Jayceemu prospel polročný pobyt za mrežami.

04.08.2015 17:07
Jackie Chan Foto: ,
Herec Jackie Chan počas rozhovoru, ktorý poskytol v pondelok 3. augusta 2015 v Pekingu.
debata

Tam ho vlani poslal súd za to, že poskytoval iným ľuďom priestory na užívanie drog. Herec to uviedol v rozhovore pre agentúru AP, pričom poznamenal, že s Jayceem majú teraz k sebe omnoho bližšie.

„Predtým som bol až príliš čínsky a riadil som sa tradíciami. Hovoril som mu ‚Synu, choď preč, nechcem ti pomáhať, musíš si pomôcť sám‘,“ prezradil Chan, ktorého prekvapilo, keď videl Willa Smitha, ako pomáhal svojmu synovi Jadenovi počas nakrúcania snímky Karate Kid (2010).

Práve vďaka tomu si vraj uvedomil, že aj on by mal byť nablízku Jayceemu. „Povedal som si ‚Prečo som taký tvrdohlavý? Musím synovi pomáhať‘,“ doplnil herec.

Jackieho Chana tiež mrzí, že synovi v minulosti nevenoval viac času. Ako povedal, rád by s ním naspieval duet, v ktorom by sa mu chcel ospravedlniť, že bol občas príliš zaneprázdnený. Skladba by sa mala objaviť na albume, ktorý chce 61-ročný Hongkončan vydať tento rok, pričom produkciu zveril 32-ročnému Jayceemu.

Okrem toho hľadá pre syna aj vhodné filmové projekty. Jaycee vo väzení písal piesne a scenáre a čítal množstvo kníh. Jeho otec preto usudzuje, že podobný pobyt by prospel viacerým ľuďom. Mnohí jeho známi vraj utekajú relaxovať do hôr, Chan však podľa vlastných slov na to nemá čas.

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #syn #Jackie Chan #úžitok

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....