Superman priznal traumu z detstva: Volali ma Tučko Cavill

Dnes jeden z najpríťažlivejších mužov filmového plátna a predstaviteľ azda najznámejšieho komiksového hrdinu, kedysi tínedžer s nadváhou.

12.08.2015 08:30
Herec Henry Cavill. Foto: ,
Herec Henry Cavill.
debata

Reč je o hercovi Henrym Cavillovi, ktorého diváci môžu poznať ako Supermana, alebo napríklad aj tajného agenta z novinky Krycie meno U.N.C.L.E. Práve na premiére tohto akčného retro filmu pod režisérskou taktovkou Guya Ritchieho sa britský herec priznal, že v mladosti rozhodne nepatril medzi najaktívnejších študentov.

Zľava: Henry Cavill, Alicia Vikander, Armie...
Herec Henry Cavill (vľavo) vtipkuje s kolegami...
+6Herec Henry Cavill.

„Zvykli ma volať tučko Cavill,“ priznal sa herec. „Pre spolužiakov som bol cieľ číslo jeden. V podstate som mal na sebe vrstvy tuku. Jeden chalan mi dokonca hovoril, že mám cecky,“ prezradil 32-ročný fešák.

„Bol som veľký žrút, jedlo stále milujem. Vychutnávam si všetko – jedlo, alkohol, všetky tie príjemné veci v živote. Nikdy som nebol schopný robiť veci len na polovicu. Aj preto som bol ako dieťa tučný,“ doplnil ešte Cavill, ktorý pre postavu Supermana vypracoval svoju postavu takmer do dokonalosti.

V spomenutej novinke Krycie meno U.N.C.L.E., ktorá príde do slovenských kín vo štvrtok, si zahral tajného agenta, ktorý musí spojiť silu so svojím ruským kolegom a príťažlivou dámou, aby spoločne zastavili činnosť organizácie, ktorej korene siahajú ešte do nacistického Nemecka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nadváha #tínedžer #spomienky #Henry Cavill

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...