Ceny Teen Choice majú nových majiteľov: Triumfovala aj Britney

Anglicko-írska chlapčenská skupina One Direction získala počas nedeľného 17. ročníka udeľovania Teen Choice Awards osem trofejí.

17.08.2015 10:43
debata
Speváčka Britney Spears si domov odnášala cenu... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Britney Spears Speváčka Britney Spears si domov odnášala cenu pre Ikonu Teen Choice Awards. Prevzala si ju aj s neterou Lexi a synmi Seanom a Jaydenom Jamesom.

Dokopy tak už zozbierali celkovo 23 týchto cien. Štvorica, ktorá je aktuálne na turné, za ocenenia poďakovala prostredníctvom videa. Počas slávnosti v losangeleskom Galen Center ocenili napríklad aj hudobný seriál Empire (2015) či akčný film Rýchlo a zbesilo 7 (2015). Speváčke Britney Spears odovzdali trofej pre módnu ikonu.

Speváčka Britney Spears si domov odnášala cenu...
Moderátorka Ellen DeGeneres (vľavo) a jej...
+21Herec Skylar Astin na vyhlásení cien Teen...

Siedme Rýchlo a zbesilo si hlasujúci tínedžeri zvolili za najlepší akčný alebo dobrodružný film, pričom zosnulému Paulovi Walkerovi udelili v tomto žánri posmrtne aj cenu pre najlepšieho herca. „Paul Walker je tu duchom s nami,“ skonštatoval pri preberaní ceny jeho herecký kolega a dobrý priateľ Vin Diesel.

Najlepším filmom v žánri sci-fi a fantasy sa stali Hry o život: Drozdajka 1 (2014), najlepšou drámou Zostaň so mnou (2014), najlepšou komédiou Ladíme 2 (2015) a najlepším letným filmom Papierové mestá (2015).

Herci (zľava) Jordana Brewster, Vin Diesel a... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Jordana Brewster, Vin Diesel a Michelle Rodriguez Herci (zľava) Jordana Brewster, Vin Diesel a Michelle Rodriguez si odniesli cenu za film Rýchlo a zbesilo 7.

V televíznych kategóriách triumfovala medzi komediálnymi seriálmi Teória veľkého tresku (2007), drámam vládli Roztomilé mrchy (2010), žáner fantasy a sci-fi si podmanili Upírske denníky (2009) a medzi animovanými seriálmi bodovali Griffinovci (1999). Za najlepšiu seriálovú novinku vyhlásili spomínaný Empire.

Počas dvojhodinového galavečera, ktorého moderátormi boli Chris „Ludacris“ Bridges, Gina Rodriguez a Josh Peck, vystúpili napríklad Jussie Smollett a Bryshere „Yazz“ Gray, 5 Seconds of Summer, Flo Rida a Robin Thicke, Little Mix či Rachel Platten.

Prostredníctvom webstránky TeenChoice.com, Facebooku, Twitteru a Instagramu dostali organizátori v tomto ročníku viac ako 25 miliónov hlasov. Ceny pravidelne udeľujú za hudbu, filmy, televíziu i šport.

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears #One Direction #víťazi #ocenení #Teen Choice Awards

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...