Luxusný život gréckej princeznej: Chváli sa na webe, to musíte vidieť!

Má len devätnásť rokov a je potomkom gréckej kráľovskej rodiny. Krásna blondínka Olympia, ktorá sa môže pýšiť titulom gréckej princeznej, sa rada chváli svojím "luxusným životom".

21.08.2015 00:00
debata (4)

Hoci monarchiu v Grécku zrušili už začiatkom 70-tych rokov minulého storočia, potomkovia kráľovskej rodiny sa dodnes radia k významným predstaviteľom európskych šľachtických rodov. A nielen významným, ale aj bohatým. Výnimkou nie je ani 19-ročná Olympia, ktorá s rodičmi žije striedavo v Londýne, švajčiarskom Gstaade aj na Bahamách.

Hoci väčšina dedičov prastarých šľachtických a kráľovských rodov sa snaží svoj „pozlátený“ život držať v ústraní od zrakov verejnosti, prípad tejto príťažlivej slečny to určite nebude. Vďaka sociálnym sieťam si dnes môžu ľudia na celom svete pozrieť, ako si Olympia žije. A veruže, zle sa nemá.

Za posledné týždne stihla dcéra gréckeho korunného princa Pavlosa navštíviť grécky Mykonos či spomenuté Bahamy. Zverejňuje momentky zo súkromných pláží, ale aj luxusných večierkov, na ktoré bežní jedinci nemajú prístup.

Vďaka rastúcej základni fanúšikov na Instagrame už niektoré médiá pasovali plavovlásku za tzv. „IT girl“. Hoci nerobí nič výnimočné, jej „bežný“ život je pre ľudí fascinujúci. Nehovoriac o tom, že Olympia je príťažlivá a bohatá. Veď sa pozrite sami.

Love this place

Fotka uverejnená používateľom olympiagreece (@olympiagreece),

All black @alexiosgreece @achi_of_greece

Fotka uverejnená používateľom olympiagreece (@olympiagreece),

Fotka uverejnená používateľom olympiagreece (@olympiagreece),

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #luxus #Instagram #chvála #princezná Olympia

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...