Ivan Romančík: Som z Divokých koní rád, ľudia ich pozerajú všade

Slovenský herec Ivan Romančík cez leto striedal prácu s oddychom.

22.08.2015 10:00
Kolegovia Ivan Romančík a Alena Ďuránová. Foto: ,
Kolegovia Ivan Romančík a Alena Ďuránová zo seriálu Divoké kone.
debata (8)

„Nebol som na žiadnej dovolenke, mal som len jednu takú pracovnú, bol som na Mojtíne robiť jeden kurz, na ktorom vediem hereckú tvorbu. Býva to každé leto a je tam vždy strašne dobre. Chodievajú tam neherci, amatéri a ja sa im týždeň venujem, aby k tomu herectvu trošku privoňali. Teraz sme mali takú výbornú partiu, že nás nechceli pustiť domov,“ zasmial sa Romančík.

Veľkú časť energie obľúbený herec v lete investoval do nakrúcania nových častí seriálu Divoké kone. „Stále ešte točíme. Vyzerá to ešte na august a september. A od septembra ma čaká zas veľa roboty v škole,“ priblížil Romančík.

Albert, ktorého v Divokých koňoch stvárňuje, bude podľa neho v prvých dieloch novej série na nepoznanie. „Pokračujem si stále v tej svojej línii, no je tam tá zášť voči Osvaldovi za to, čo urobil a nechalo na mne stopy, že bol prepustený, takže prvé diely budem veľmi nahnevaný, s každým sa budem hádať, už to nebude ten pokojný Albert,“ prezradil herec.

Z popularity jojkárskeho seriálu má 65-ročný rodák z Martina podľa vlastných slov veľkú radosť. „Som z Divokých koní strašne rád. Teraz som trochu pochodil po Slovensku a kam som prišiel, všade to ľudia pozerali, každý sa o tom chcel rozprávať. Je to úplne super, mám pocit, že to veľa ľudí sleduje. Aj sa im páči tá moja postava, aký je to zásadový človek a jedno s druhým,“ povedal Romančík.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #oddych #Divoké kone #Ivan Romančík

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...