Megan Fox bude vraj vyplácať exmanžela. Dôvod: nedokáže pracovať!

Minulý týždeň prekvapili správy o tom, že manželia Brian Austin Green a Megan Fox sa rozvádzajú. Drsnejšia polovička dvojica vraj môže rátať s finančnou podporou od slávnejšej manželky.

24.08.2015 15:02
Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green Foto: ,
Herečka Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green na premiére filmu Teenage Mutant Ninja Turtles.
debata

Tvrdí to aspoň americký portál TMZ.com, ktorý uvádza, že Greenov zdravotný stav predpokladá, že súd v rozvodovom konaní prisúdi hercovi finančnú podporu od exmanželky. Minulý rok v decembri mal totiž bývalý hrdina seriálu Beverly Hills 90210 automobilovú nehodu, od ktorej trpí tzv. vertigom.

Ide o stav, keď človek pociťuje závraty, má dojem, že sa všetko okolo neho točí a má nutkanie na vyrovnávanie pohybu. Stav sprevádza v závislosti od vážnosti aj vracanie, nevoľnosť, bolesti hlavy a nerovnováhu. Herec údajne od decembrovej nehody vôbec nepracoval a podľa zdroja, na ktorý sa odvoláva portál, má dni, keď ani nedokážu vyjsť z postele.

Dvojica pred vstupom do manželstva nespísala predmanželskú zmluvu, takže ich majetok nadobudnutý počas zväzku sa bude deliť na dve polovice. Herci sa vraj chcú dohodnúť aj na spoločnej starostlivosti o dve deti – synov Noaha a Bodhiho. „Rozchádzajú sa veľmi priateľsky. Stále žijú pod jednou strechou,“ vyhlásil zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Megan Fox #Brian Austin Green #podpora #vertigo

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...