Hlava v smútku? Sotva! Willis sa usmieva vedľa krásnej manželky

Herec Bruce Willis by mohol mať momentálne hlavu v smútku, pretože nečakane prišiel o rolu v novom filme Woodyho Allena. On sa však usmieva od ucha k uchu.

30.08.2015 12:29
debata
Herec Bruce Willis a jeho pôvabná manželka Emma... Foto: SITA/AP, Scott Roth
Bruce Willis a Emma Heming-Willis Herec Bruce Willis a jeho pôvabná manželka Emma Heming-Willis na akcii v Hamptons.

Teda, aspoň ho tak zachytili fotografi na piatkovej akcii v luxusnom letovisku Hamptons, kam zamieril aj so svojou pôvabnou manželkou Emmou Hemingovou. Šesťdesiatnik Willis prišiel na špeciálne premietanie filmu Rock the Kasbah, ktorý si nenechali ujsť ani také známe tváre ako Bill Murray, Jon Bon Jovi či bývalý americký prezident Bill Clinton.

Willis sa celý čas usmieval doširoka a živo konverzoval. Po boku príťažlivej polovičky, ktorá bola kedysi jednou zo žiadaných topmodeliek na predvádzanie dámskej bielizne a plaviek, pôsobil veľmi spokojne.

zväčšiť Herec Bruce Willis (vľavo) s manželkou Emmou... Foto: SITA/AP, Scott Roth
Bill Clinton, Bruce Willis a Emma Heming-Willis Herec Bruce Willis (vľavo) s manželkou Emmou Heming-Willisovou a bývalým americkým prezidentom Billom Clintonom.

Iba pred pár dňami pritom produkčná spoločnosť nového filmového projektu Woodyho Allena oznámila, že Willis si nezahrá v jeho novom filme. Bývalý hrdina séria Smrtonosná pasca sa pritom už objavil na nakrúcaní prvé dní a absolvoval aj natáčanie prvých scén v kostýme. Napokon prišlo vyjadrenie, že herec odstupuje od projektu, pretože by kolidoval s jeho ďalším filmom, na ktorý podpísal zmluvu ešte skôr.

Šušká sa však, že dôvodom bola nespokojnosť známeho režiséra s Willisovým výkonom. V úlohe ho nahradí komik Steve Carell, okrem neho stvárňujú hlavné úlohy v snímke herci Kristen Stewart a Jesse Eisenberg.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #úsmev #Bruce Willis #manželka #Hamptons

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...