Hviezda Teórie veľkého tresku polonahá. O toto telo musí bojovať!

Je najlepšie zarábajúca herečka televízneho priemyslu a tiež sexi dáma. Ako však Kaley Cuoco prezrádza v novom rozhovore, s jej postavou to nie je jednoduché.

10.09.2015 12:40
debata
Herečka Kaley Cuoco na titulnej strane magazínu... Foto: Reprofoto: SHAPE
Herečka Kaley Cuoco na titulnej strane magazínu Shape. Herečka Kaley Cuoco na titulnej strane magazínu Shape.

Blondínka známa predovšetkým vďaka sitkomu Teória veľkého tresku sa zhovárala s magazínom Shape, v ktorom prišli na pretras aj jej stravovacie návyky či cvičenie. Prezradila, že nedávno sa jej podarilo schudnúť asi tri kilá. „Zhodila som ich za tri mesiace. A to je jedna celá veľkosť v džínsoch, takže všetci dobre vieme, aký to je skvelý pocit,“ vyznala sa herečka. „Ale keď nakupujem, vždy si musím kúpiť džínsy v troch rozličných veľkostiach. Som ten typ ženy, ktorá nikdy nevie, ako sa jej telo bude správať zo dňa na deň,“ pokračovala Cuoco.

Herečka Kaley Cuoco a jej manžel Ryan Sweeting. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Kaley Cuoco a jej manžel Ryan Sweeting Herečka Kaley Cuoco a jej manžel Ryan Sweeting.

Zabrať jej vraj dáva aj manžel Ryan Sweeting – a to svojimi gastronomickými chúťkami. „On jedáva strašne veľa. Varím mu, čo si len zažiada. Ale prvú večeru uvarím ja a druhú si potom ešte objednáva z reštaurácie,“ prezradila populárna televízna hviezda. Tesne po svadbe vraj skúšala napodobniť jeho apetít a s manželom, ktorý je profesionálny tenista, strávili celé dni maškrtením.

„Robila som to, lebo to robil on a vôbec sme neuvažovali nad nejakými kalóriami. Ale teraz sa obsah našej chladničky kompletne zmenil. Už žiadne nezdravé veci. Žiadne sladené nápoje, čipsy, cereálie, ktoré jedia akurát štvorročné deti,“ vymenovala Kaley Cuoco, ktorá na titulnej strane magazínu predviedla aj sexi figúru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #jedlo #Kaley Cuoco #Shape #nezdravé

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...