Bradavky Miley Cyrus vás nepohoršujú, dojčiaca matka áno? Hnevá sa seriálová hviezda

Alyssa Milano, ktorú preslávili seriály Melrose Place či Čarodejnice, uvažuje: "Dcéru možno prestanem dojčiť ako 6-ročnú."

11.09.2015 06:00
debata

Známa seriálová herečka Alyssa Milano (42) je zástankyňou dojčenia na verejnosti a takisto s obľubou zverejňuje fotografie na ktorých dojčí svoje dve deti, syna Mila (4) a dcéru Elizabellu (1). A práve reakcie na tieto zábery sú dvojaké: niektorí ľudia ju otvorene podporujú, iní kritizujú. Kritici ju však nenechávajú chladnou a na túto tému sa vyjadrila aj v rozhovore pre online portál ‚ET‘.

Alyssa Milano zverejnila na svojom Instagrame... Foto: Alyssa Milano/Instagram
Alyssa Milano Alyssa Milano zverejnila na svojom Instagrame aj takýto záber.

„Viete čo… Je celkom možné, že s dojčením Elizabelly skončím až v jej šiestich rokoch,“ povedala na úvod rozhovoru. Ďalšia vec, na ktorú zareagovala je fakt, že ľudia sa pohoršujú, keď niektorá mama zverejní fotografiu, na ktorej dojčí svoje dieťa. „Zdá sa mi, že ľudia oveľa radšej prijmú prsia ako niečo extrémne sexuálne, než by ich prijali ako objekty, ktoré slúžia v prvom rade na výživu ľudskej bytosti.“.

A vo svojich vyjadreniach zašla ešte ďalej: „Nikoho nepohoršuje, keď Miley Cyrus ukazuje svoje bradavky na televíznej obrazovke. Matka, ktorá dojčí dieťa na verejnosti, je okamžite niekým upozornená, aby to nerobila.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #dojčenie #Allysa Milano

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....