Radcliffe šokuje: Masturboval som ako bežný chlapec, no na pľaci radšej nie

Napriek tomu, že už je dávno dospelý muž, herca Daniela Radcliffa majú mnohí stále spojeného s rolou roztomilého a nebojácneho Harryho Pottera. O to viac možno herec prekvapil nedávnym rozhovorom pre Playboy.

25.10.2015 00:00
Na Comic Con-e v San Diegu sa objavil aj Daniel... Foto: ,
Na Comic Con-e v San Diegu sa objavil aj Daniel Radcliffe.
debata (2)

Radcliffe sa pánskemu magazínu zdôveril, že podobne ako iní jeho rovesníci vo veku dospievania nepreskočil žiadne fázy sexuálneho spoznávania sa. Reč bola o masturbácii, pričom Radcliffe vyhlásil, že „v tomto smere som bol presne ako každý iný tínedžer“.

Doplnil, že jeho najobľúbenejší výrok o masturbácii pochádza od stand-up komika Louisa C.K. „Povedal niečo v tom zmysle, že masturbáciu objavil asi v jedenástich a odvtedy nezmeškal ani jediný deň,“ uviedol Radcliffe v interview. A aby tých podrobností nebolo málo, doplnil, že začal ešte skôr než dosiahol ozajsný tínedžerský vek. „Nikdy som však nemasturboval na nakrúcaní. Keď ide Alan Rickman odohrať parádnu scénu, ako by som mohol utekať do svojej maringotky,“ zavtipkoval dnes 26-ročný herec, ktorý sa v minulosti objavil aj celkom nahý v divadelnej hre Equus.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tínedžer #Daniel Radcliffe #Playboy #masturbácia #dospievanie

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...