Románik medzi kolegami? Gwen Stefani vraj randí so Sheltonom

Žeby za rozvod mohlo iskrenie medzi kolegami? Americké médiá najnovšie riešia kauzu údajného romániku medzi speváčkou Gwen Stefaniovou a spevákom Blakeom Sheltonom.

03.11.2015 13:02
Adam Levine, speváčka Gwen Stefani, spevák a... Foto: ,
Zľava: Spevák Adam Levine, speváčka Gwen Stefani, spevák a raper Pharrell Williams a spevák Blake Shelton spoločne účinkovali v televíznej speváckej šou Voice (Hlas).
debata

Obaja hudobní interpreti spoločne účinkujú v televíznej šou Hlas, kde sedia v kreslách porotcov. Nakrúcanie tohto projektu ich spája už niekoľko televíznych sezón. Obaja do programu vstupovali ako „šťastne“ zadaní, ale všetko sa zmenilo.

Shelton iba v júli ohlásil rozvod s manželkou Mirandou Lambertovou, zatiaľ čo Gwen Stefani podala o mesiac neskôr žiadosť o rozvod s manželom Gavinom Rossdaleom, s ktorým má troch synov.

Portálu E!News sa podarilo získať zábery z párty speváka Adama Levina (mimochodom tiež kolegu zo šou The Voice – Hlas), kde sa Shelton a Stefani k sebe tisnú a objímajú. Country hviezda zviera plavovlasú kolegyňu okolo drieku a hladí ju po ramenách. Ani jeden z nich sa k záberom, ktoré sú veľmi rozostrené a nejasné, nevyjadril.

debata chyba
Viac na túto tému: #fotografie #rozpad #románik #Gwen Stefani #bulvár #Blake Shelton

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...