Sexsymbol v bielom plášti oľutoval! Chce späť manželku

Patrick Dempsey, známy zo seriálu Klinika Grace, by sa rád vrátil k manželke.

14.11.2015 03:00
Patrick Dempsey Foto:
Patrick Dempsey ako doktor Derek Shepherd.
debata

Začiatkom tohto roka oznámili Patrick Dempsey a jeho manželka Jullin Fink rozchod. Dôvod uviedli veľmi všeobecný: neprekonateľné rozdiely. A dlhé mesiace to vyzeralo tak, že pár spolu skutočne skončil. No podľa portálu Radaronline môže ich vzťahu opäť zasvietiť zelená.

Pred časom sa v médiách objavili fotografie, na ktorých sa expartneri spoločne túlajú romantickým Parížom. Portál cituje zdroj z hercovho okolia: „Patrick si uvedomil, že jeho manželka je to najlepšie, čo ho kedy stretlo. A tá najúžasnejšia mama na svete.“ A podľa toho sa aj správa. Chce ju získať stoj-čo stoj späť.

Herec Patrick Dempsey a jeho manželka Jillian... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Patrick Dempsey a jeho manželka Jillian Fink Herec Patrick Dempsey a jeho manželka Jillian Fink na archívnej snímke z roku 2011.

Zlé obdobie pre herca nastalo vo chvíli, kedy jeho postavu chirurga Derecka Sheparda v seriáli Klinika Grace nechali tvorcovia zomrieť. Dempseyho koniec v seriáli zničil, nevedel sa s ním vyrovnať a navyše to začalo veľmi škrípať aj v jeho manželstve. A zrazu bola na stole aj žiadosť jeho polovičky o rozvod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Klinika Grace #Patrick Dempsey

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...