Do môjho života vstúpilo samovražedné komando, opísal pocity Charlie Sheen

Som tu, aby som priznal, že som skutočne HIV pozitívny, vyhlásil pred pár dňami Charlie Sheen pred kamerami.

18.11.2015 13:30
People Charlie Sheen Foto: ,
Herec Charlie Sheen.
debata

Pred pár dňami herec Charlie Sheen v programe Today Show šou priznal, že je HIV pozitívny. Následne poslal do televízie NBC otvorený list, v ktorom opísal svoje pocity v súvislosti s jeho diagnózou.

Ako priznal, od momentu, kedy mu ochorenie lekári diagnostikovali, nevynechal jediný termín kontroly či užitie liekov. „Rovnako, ako pri iných výzvach v mojom živote, túžil som túto chorobu kopnúť do zadku. Prial som si, aby sa tým môj príbeh skončil. Nanešťastie pre moju rodinu a mňa, práve vtedy sa iba začal,“ uviedol Sheen v liste.

Hoci v liečbe zodpovedne pokračoval, začal strácať pôdu pod nohami. „Nedôvera, karmický zmätok, hanba a hnev ma priviedli k dočasnému, ale intenzívnemu užívaniu drog a k pitiu. Bolo to moje samovražedné komando,“ opísal. Chorobu mu diagnostikovali pred štyrmi rokmi. Práve v tom čase ho vyhodili zo seriálu Dva a pol chlapa kvôli jeho nepredvídateľnému správaniu.

Počas ťažkého obdobia sa obklopoval, ako uvádza, pochybnou spoločnosťou. On však bol zodpovedný a používal kondómy. Jeho úprimnosť k istým ľuďom ho však prišla draho, lebo ho začali vydierať. Stálo ho to milióny. „Ale to sa práve skončilo, budem mať späť svoju slobodu,“ uviedol. Ochorenie začal vnímať inak. „Neberiem to ako prekliatie, ale ako príležitosť a výzvu. Pomôcť iným a stať sa lepším človekom.“

Napokon uviedol, že jeho obdobie búrliváka sa končí. „Moje párty obdobie nechávam za sebou. Pred sebou mám obdobie dobročinnosti.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #list #HIV #Charlie Sheen

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...