Milostné scény so ženáčom? Musela som sa opiť, tvrdí sexi herečka

Americká herečka Jennifer Lawrence priznala, že sa musela opiť pred nakrúcaním intímnych záberov s kolegom Chrisom Prattom.

20.11.2015 12:11
Jennifer Lawrence Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence na zábere z premiéry filmu Hry o život.
debata

Scéna v sci-fi dráme Passengers je pre 25-ročnú umelkyňu vôbec prvým podobným zážitkom. Rodáčka z Louisville v štáte Kentucky priznala, že sa cítila nepríjemne a dokonca mala výčitky svedomia. „Bolo to čudné. Všetko bolo správne, nikto nepochybil. Je to len bizarná skúsenosť,“ povedala počas rozhovoru pre The Hollywood Reporter.

„Veľmi, veľmi som sa opila. Ale to iba viedlo k väčšej úzkosti. Keď som prišla domov, pýtala som sa samej seba, čo som to spravila. Veď je ženatý. Bola to moja vôbec prvá scéna, v ktorej sa bozkávam so ženatým mužom. Vina je tá najhoršia vec, ktorá vám môže zvierať žalúdok. Vedela som síce, že je to moja práca, ale nevedela som to vysvetliť môjmu žalúdku,“ prezradila držiteľka Oscara za film Terapia láskou (2012).

Mladá herečka tiež uviedla, že sa dokonca potrebovala uistiť u svojej matky, že nepochybila. „Bola to veľmi citlivá situácia. A vy jednoducho neviete, čo je príliš. Chcete to spraviť najlepšie, chcete, aby všetko pôsobilo reálne, ale potom… Vtedy som bola najzraniteľnejšia, viac ako kedykoľvek predtým,“ dodala.

Snímku nórskeho režiséra Mortena Tylduma plánujú uviesť do amerických kín 21. decembra 2016. Okrem spomínaných Lawrence a Pratta sa vo filme objaví aj waleský herec Michael Sheen.

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #Jennifer Lawrence #nakrúcanie #Chris Pratt #milostné scény

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...