Chladná kráska zo severu? Som nervózna, ak sa mám uvoľniť, vraví

Herečka Alicia Vikander zaujala už pred pár rokmi, keď zažiarila v snímke Kráľovská aféra. Dnes boduje na plnej čiare v Hollywoode.

26.11.2015 10:00
debata
Herečka Alicia Vikander v šatách Louis Vuitton... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Alicia Vikander Herečka Alicia Vikander v šatách Louis Vuitton na premiére filmu The Danish Girl.

Momentálne 27-ročná rodáčka z Göteborgu promuje vo svete film The Danish Girl, v ktorom stvárnila manželku jedného z prvých mužov, ktorí podstúpili operáciu kvôli zmene pohlavia. Herečka však nehovorí len o filme, ale aj dojme, ktorý vraj o nej koluje medzi kolegami. Tvrdia, že je veľmi chladná a v porovnaní s americkou náturou odmeraná.

„Snažím sa byť sama sebou, ale vždy som nervózna, keď sa mám uvoľniť,“ vysvetlila herečka pre denník LA Times. „Každý si myslí, že moja angličtina je taká dobrá. Ale s jazykovou bariérou často cítim akoby som musela pridať niečo extra do toho, čo hovorím. Niekedy by som si želala, aby sa ľudia mohli so mnou baviť desať minút, keď hovorím po švédsky,“ konštatovala Vikander. Vtedy je vraj veľmi srdečná a uvoľnená.

Herec Eddie Redmayne a jeho kolegyňa Alicia...
Herečka Amber Heard.
+3Johnny Depp a Amber Heard prišli na premiéru...

Každopádne na plátne podáva ukážkové výkony, o čom svedčí aj množstvo rol, ktoré dostáva. Len tento rok ju mohli diváci vidieť už v trojici filmov – Ex Machina, Krycie meno U.N.C.L.E. a Dokonalý šéf. Dráma The Danish Girl je štvrtým, na Slovensku bude mať však premiéru až budúci rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jazyk #Švédsko #Alicia Vikander #odmeranosť #nesmelosť

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....