Slávna televízna porotkyňa sa zložila: Kto ju chce spájať s drogami?

Aj slovenskí diváci sa aktuálne stretávajú so speváčkou Cheryl Fernandez-Versini. Porotkyňa speváckej šou X Factor je však skutočnou megahviezdou v rodnej Británii.

27.11.2015 10:00
debata
Speváčka a porotkyňa X Factor Cheryl... Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Speváčka a porotkyňa X Factor Cheryl Fernandez-Versini. Speváčka a porotkyňa X Factor Cheryl Fernandez-Versini.

Práve tam sa však jej sláva spája aj s tienistými stránkami kariéry. Speváčka ich pocítila len pred pár dňami, keď sa objavila na vyhlásení Britských módnych cien. Na Instagram totiž jeden z prítomných novinárov zavesil záber z toalety, na ktorom si brunetka umýva ruky a pozerá sa do zrkadla. Vedľa nej sú však na umývadle jasne vidieť tri biele čiary neznámeho prášku.

Okamžite sa teda objavili dohady, či slávna televízna tvár užíva drogy. Fernandez-Versini sa voči tomu okamžite ohradila a angažovala právnikov, aby zabránili šíreniu fotografie.

Speváčka a porotkyňa X Factor Cheryl...
Modelka Georgia May Jagger v kreácii Gucci.
+21Herečka Liv Tyler (vľavo) a dizajnérka Stella...

„Je absolútne poburujúce, aby niekto zhotovil takúto fotografiu a zverejnil ju,“ citoval denník The Sun zdroj zo speváčkinho okolia. Sama vraj bola z celej situácie veľmi nešťastná. „Neexistuje žiadna spojitosť medzi Cheryl a práškom, ktorý ktosi zachytil na fotke. Ona absolútne odmieta drogy a drží sa od nich čo najďalej,“ doplnil pre The Sun zdroj.

Pár dní po pondelňajšej akcii sa však slávna Britka objavila už s úsmevom pred objektívmi. Nepríjemnú situáciu vraj jej právnický tím zažehnal. Uvidíme, či navždy…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #škandál #fotografia #Britské módne ceny #Cheryl Fernandez-Versini

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...