Karel Gott zverejnil aktuálnu fotografiu, poslal aj odkaz fanúšikom

Spevák na svojej stránke tvrdí, že by veľmi rád prišiel v sobotu na Českého slávika.

27.11.2015 15:11
debata (19)

„Posielam vám aktuálnu fotografiu, ktorá vznikla včera, dúfam, že ma spoznávate,“ prihovára sa Karel Gott na svojej facebookovej stránke fanúšikom.

Spevák reflektuje na otázky o jeho účasti na sobotňajšom odovzdávaní cien Český slávik. „Moje srdce hovorí áno, chcem ísť,“ píše. Okrem toho však upozorňuje, že lekári mu to nedoporučujú.

„Usporiadatelia sú pritom pripravení na všetky eventuality – buď spevák príde alebo vopred nakrúti pozdrav u seba doma a podobne,“ uviedol Jaroslav Těšínský z agentúry Musica Bohemica, ktorá podujatie organizuje. „V tejto situácii musí každý pochopiť, že nie je možné chcieť od Karla Gotta záväznú informáciu,“ povedal vo švrtok denníku Právo.

Ak by Karel Gott tento rok v ankete Zlatý slávik vyhral, bol by to už jeho 40. triumf. Vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 28. novembra v Štátnej opere Praha.

Lekári začiatkom novembra oznámili, že 76-ročnému Gottovi diagnostikovali takzvaný Non-Hodgkinov lymfóm. Spevák okamžite začal cielenú onkologickú liečbu na hematologickej klinike Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe. V utorok 17. novembra ho po absolvovaní prvej fázy chemoterapie prepustili domov, kde v liečbe pokračuje.

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Český slávik

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...