Najväčšia obava Helen Mirrenovej? Po Kráľovnej bez sexu s manželom

Jedna z najšarmantnejších veteránok Hollywoodu Helen Mirren sa preslávila medzinárodne najmä partom kráľovnej Alžbety vo filme Kráľovná. Hoci za ňu získala Oscara, kedysi sa vraj poriadne tejto role obávala. Či skôr podoby, ktorú v nej mala.

04.12.2015 17:54
debata
Herečka Helen Mirren v kreácii Dolce &... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Helen Mirren Herečka Helen Mirren v kreácii Dolce & Gabbana.

Ako herečka prezradila v ďakovnej reči na vyhlásení cien Gotham Independent Film Awards, kde dostala cenu za celoživotný prínos, mala kedysi strach, že ju manžel už nebude chcieť po tom, ako ju uvidí v postave známej panovníčky.

„Keď sa film prvýkrát premietal na festivale v Benátkach, nevidela som z neho ešte ani kúsok. Ani môj manžel. A prvý záber na mňa v celej tej výstroji, s parochňou a všetkým. Proste som sa obrátila k môjmu mužovi a ten sa divoko rozosmial, pretože ma nikdy tak nevidel,“ zaspomínala sa sedemdesiatnička.

Režisér Taylor Hackford a jeho manželka -... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Režisér Taylor Hackford a jeho manželka - herečka Helen Mirren. Režisér Taylor Hackford a jeho manželka - herečka Helen Mirren.

„Tak som sa k nemu naklonila a spýtala sa ho: Miláčik, myslíš, že ešte budeš chcieť niekedy so mnou súložiť,“ pokračovala s úsmevom Mirren. „A viete čo, medzi nami. Áno, chcel,“ doplnila herečka, ktorá je aj so siedmimi krížikmi na krku jednou z najpríťažli­vejších žien Hollywoodu.

A s manželom (režisérom Taylorom Hackfordom) tiež dôkazom, že láska (aj tá fyzická) môže kvitnúť v každom veku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #sex #Oscar #manžel #Kráľovná #podoba

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...