Mária Čírová si užíva vianočnú náladu s fanúšikmi

Slovenská speváčka Mária Čírová tento rok pripravila pre fanúšikov štyri vianočné koncerty. Prvý z nich odohrala vo štvrtok v Nitre.

13.12.2015 00:00
Speváčka Mária Čírová. Foto: ,
Speváčka Mária Čírová.
debata

"V Nitre to bol krásny akustický koncert, veľmi príjemná atmosféra. Hrali sme takmer dve hodiny a hosťom večera bola česká kapela o5&Radeček, s ktorými mám česko-slovenský duet Vloupám se. V Čechách bola táto pesnička pol roka jednou z najhranejších. Fanúšikovia sa tešili, pretože na Slovensku sme v tejto zostave vystúpili po prvý raz,“ priblížila v rozhovore interpretka, ktorá na konci koncertu zahrala svojim priaznivcom ešte dva prídavky, medzi nimi aj Tichú noc.

Dvadsaťsedemročnú speváčku čakajú v decembri ešte tri vystúpenia. V utorok si zaspieva na Zlatom koncerte v bratislavskej Aegon aréne po boku Michala Davida a Vaša Patejdla, ktorí počas večera zároveň pokrstia i jej čerstvý Vianočný album, 19. decembra sa objaví v rodnej Trnave a deň na to v Senci.

"V Senci vystúpim s detským zborom Radosť a v Trnave budem mať hosťa tiež, ale toho odhalím až na mieste,“ poznamenala tajnostkársky Čírová, o ktorej sa pred pár dňami písalo na internete v súvislosti s naliehavou operáciou očí.

V skutočnosti však situácia nebola podľa jej slov až taká vážna. "V poslednom čase sa mi veľmi zhoršil zrak, každý deň ma bolela hlava, tak som si v decembri našla v diári dva voľné dni a vyriešila som to. Nešlo o nič vážne, bola to klasická laserová operácia, ktorou mi upravili dioptrie,“ vysvetlila mladá Trnavčanka.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #turné #operácia #Vianoce #Mária Čírová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...