Exmanžel Gwyneth Paltrowovej má problém! Zažaloval ho fotograf

Chrisa Martina zažaloval fotograf, do ktorého vrazil autom. K incidentu došlo koncom januára v kalifornskej Santa Monice.

24.12.2015 16:00
Gwyneth Paltrow a Chris Martin Foto: ,
Gwyneth Paltrow a Chris Martin na archívnej snímke.
debata (1)

Anglického hudobníka Chrisa Martina zažaloval fotograf, do ktorého koncom januára vrazil džípom, keď s bývalou partnerkou Gwyneth Paltrow a ich dvoma deťmi Apple a Mosesom opúšťal areál reštaurácie v kalifornskej Santa Monice.

Richard Terry v žalobe tvrdí, že 38-ročný spevák kapely Coldplay úmyselne stočil volant doprava, vyšiel s autom na chodník a narazil doňho. Následne z miesta odišiel bez toho, aby sa uistil, či je paparazzo v poriadku. Toho museli ošetriť v nemocnici. Terry okrem toho uviedol, že Martin mal už v minulosti konflikty s reportérmi, pri ktorých sa správal agresívne. Celý incident zachytil iný fotograf, ktorý stál na druhej strane ulice. Ako však uviedol portál TMZ, Terry a nemenovaný druhý fotograf mohli byť vopred dohodnutí, že Martina vyprovokujú a následne incident zaznamenajú.

Chris Martin je frontmanom spomínanej kapely Coldplay, ktorá vznikla v roku 1996 v Londýne a zatiaľ vydala sedem štúdioviek – Parachutes (2000), A Rush Of Blood To The Head (2002), X&Y (2005), Viva La Vida Or Death And All His Friends (2008), Mylo Xyloto (2011), Ghost Stories (2014) a A Head Full Of Dreams (2015). So všetkými s výnimkou poslednej menovanej sa im podarilo dobyť UK Chart. Kapela má na konte celkovo sedem cien Grammy, osem BRIT Awards, šesť Q Awards či päť NME Awards.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #fotograf #Chris Martin

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...