Len 16-ročný Beckham fotí pre slávnu značku. Fotografi ho kritizujú!

Skutočne nečakané rozhodnutie spravila jedna z najväčších odevných firiem Veľkej Británie - módna značka Burberry. Ako nového fotografa angažovala len 16-ročného Brooklyna Beckhama.

01.02.2016 13:30
Brooklyn Beckham Foto: ,
Brooklyn Beckham na archívnom zábere.
debata

Najstarší syn dizajnérky Victorie Beckhamovej a futbalistu Davida Beckhama nafotí pre značku kampaň na novú vôňu. „Brooklyn má skutočne výnimočné oko pre pekné zábery,“ uviedol v oficiálnom vyhlásení Christopher Bailey, šéfdizajnér značky. „Jeho štýl a charizma boli presne to, čo sme sa snažili zachytiť v novej kampani na vôňu Brit,“ pokračoval Bailey. Dodal, že prvé momentky, ktoré Beckham nafotil, sú podľa neho úžasné.

Voči obsadeniu slávneho tínedžera ako fotografa reklamnej kampane sa však ovzali aj mnohé kritické hlasy a to práve z fotografickej brandže. Značka sa podľa nich orientuje na celebritu a jej slávu, ktorá pomáha v digitálnej dobe zvyšovať pozornosť a záujem verejnosti. Štýl fotografovania mladého Beckhama, ktorý množstvo svojich záberov zverejňuje na Instagrame, však považujú za nevyzretý a veľmi laický.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #fotograf #Brooklyn Beckham #Burberry

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...