Výnimočný moment kariéry! Gaga zaspieva hymnu pred Super Bowl

Už o pár hodín sa dočká pocty, na ktorú čakajú mnohé hviezdy hudobného priemyslu. Lady Gaga bude spievať na Super Bowl národnú hymnu.

07.02.2016 00:00
Lady Gaga Foto: ,
Speváčka Lady Gaga na archívnom zábere.
debata

Účasť speváčky, ktorá zaspieva hymnu Spojených štátov amerických, pre agentúru Associated Press potvrdilo vedenie súťaže už pred niekoľkými dňami. Dvadsaťdeväťročnú rodáčku z New Yorku bude sprevádzať nepočujúca oscarová herečka Marlee Matlin, ktorá text hymny pretlmočí do znakovej reči.

V polčasovej prestávke 50. ročníka finále NFL potom vystúpi anglická kapela Coldplay či americká speváčka Beyoncé. Na pódiu sa predvedie aj spevák Bruno Mars.

Tohtoročné finále sa bude konať 7. februára v kalifornskom meste Santa Clara. Priamy prenos z Levi's Stadium odvysiela stanica CBS.

Pre Lady Gaga rok odštartuje práve v znamení živých vystúpení na ostrosledovaných podujatiach. Čerstvá držiteľka sošky Zlatý glóbus sa tento rok predstaví aj na 58. ročníku odovzdávania cien Grammy, ktoré sa uskutoční v pondelok 15. februára v losangeleskom Staples Center. Vystúpením si uctí zosnulého speváka a hudobníka Davida Bowieho. Režisérom špeciálnej šou bude Nile Rodgers.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #spev #hymna #Super Bowl

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...