Šou, aká sa často nevidí! Beyoncé, Mars a Coldplay takto zabávali Ameriku

Hudobné vystúpenie v prestávke amerického Super Bowl patrí každoročne medzi najsledovanejšie a najočakávanejšie udalosti sezóny. Tento rok malo naozaj hviezdnu zostavu.

08.02.2016 07:08
Beyoncé, spevák Chris Martin z Coldplay a Bruno... Foto: ,
Zľava: Beyoncé, spevák Chris Martin z Coldplay a Bruno Mars spoločne zabávali milióny fanúšikov v celej Amerike počas hudobnej šou v prestávke Super Bowl.
debata (4)

Na jednom pódiu sa zišla kapela Coldplay, ktorej dominoval líder Chris Martin, speváčka Beyoncé a tiež spevák Bruno Mars. Táto trojica spoločne roztlieskala a zabávala milióny ľudí pri televíznych obrazovkách a tiež tisícky fanúšikov priamo na štadióne.

Chris Martin z kapely Coldplay si vystúpenie na...
Záber na pódium počas hudobného vystúpenia v...
+9Speváčka Beyonce a spevák Chris Martin z...

Vystúpenie bolo už tradične pompézne a nezaobišlo sa bez veľkolepých davových choreografií. Líder z Coldplay Martin však tiež emotívne zaspomínal na predchádzajúce hviezdy hudobných šou počas prestávky v Super Bowl. Keď hral na piane skladbu Fix You, na obrazovkách sa premietali zábery hviezd, ktoré počas zápasu vystúpili v minulosti. Na pódiu zazneli aj hity Viva La Vida, Paradise či Adventure of a lifetime, Bruno Mars potom zaspieval Uptown Funk a Beyoncé novú skladbu Formation.

Speváčka Beyoncé, ktorá v minulosti (podobne ako Bruno Mars) mala samostatnú šou v rámci Super Bowl, urobila rovnaký krok ako práve počas spomenutého individuálneho vystúpenia. Využila moment obrovskej sledovanosti a záujmu o Super Bowl a počas reklamného bloku ohlásila nové svetové turné.

Národnú hymnu ešte pred štartom zápasu zaspievala americká hviezda, speváčka a herečka Lady Gaga.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #hudba #Super Bowl #Coldplay #Bruno Mars #vystúpenie

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....