To je podoba! Paltrow ukázala 11-ročnú dcéru, to dievča rastie do krásy

Zvykne sa hovoriť, že jablko nepadlo ďaleko od stromu. V prípade Apple (Jablko) Martinovej a jej mamy Gwyneth Paltrowovej to platí na 100 percent.

09.02.2016 10:40
debata

Známa americká herečka zverejnila pred pár dňami na svojom Instagrame momentku s dcérkou Apple, ktorej otcom je spevák a skladateľ Chris Martin z kapely Coldplay. Jedenásťročné dievča vyzerá na fotografii pomerne vyspelo, ale čo zaujme ešte viac, že sa naozaj neuveriteľne ponáša na slávnu mamu.

Štyridsaťtriročná držiteľka Oscara žije s oboma deťmi, ktoré má s hudobníkom Martinom, hoci s manželom žijú oddelene. Ich vzťahy sú však mimoriadne pozitívne, čo herečka potvrdila aj v rozhovore pre magazín Glamour. Vyznala sa, že svojho bývalého životného partnera má rada ako brata.

Na nedeľňajšom zápase Super Bowl, kde počas prestávky vystúpila práve kapela Coldplay s Martinom, nechýbala ani Gwyneth, ani dcéra Apple a syn Moses. Celá rodina si vraj vystúpenie užila a veľmi držala Martinovi a jeho kolegom palce. Skupinu sprevádzal aj Bruno Mars a speváčka Beyoncé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Apple #dcéra #Gwyneth Paltrow #Instagram

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...