Musíš zomrieť, písal muž Paltrowovej. Prenasleduje ju už 17 rokov!

Americká herečka Gwyneth Paltrow vypovedala v pondelok 8. februára na súde v Los Angeles proti mužovi, ktorého obvinili z jej obťažovania.

09.02.2016 18:30
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Americká herečka Gwyneth Paltrow.
debata

Dante Michael Soiu ju údajne prenasleduje už 17 rokov. Podľa informácií kalifornskej tlačovej agentúry City News Service 43-ročná rodáčka z Los Angeles na súde uviedla, že jej v rokoch 2009 až 2014 poslal približne 70 listov, kuchársku knihu či oblečenie. Zo spomínaných listov, ktoré sú podľa nej náboženské, pornografické až výhražné, čítala aj nahlas.

„Si beznádejne stratená. Teraz musíš zomrieť. Musíš zomrieť, aby bol Kristus nadradený,“ písal Soiu v jednom z odkazov z roku 2010, ktorý citovala televízna stanica CBS News. Herečka vypovedala približne tri hodiny, pričom uviedla, že sa bála o bezpečnosť svojej rodiny, pretože minimálne jeden list doručili priamo do jej domu v Los Angeles.

Soiuova obhajkyňa Lynda Westlund súdu povedala, že je neškodný a Paltrow si obsah listov mylne vysvetlila. Boli vraj čisto biblického charakteru a boli mienené ako náboženské správy pre herečku. Šesťdesiatsedem­ročný rodák z Columbusu v Ohiu uviedol, že je nevinný.

Pondelkové pojednávanie je už druhým súdnym procesom medzi Paltrowovou a Soiuom. Prvý sa uskutočnil už v roku 2001, keď ho súd zbavil viny pre duševnú chorobu. Ako informovala CBS News Soiu potom strávil viac ako tri roky v zariadení pre duševne chorých.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Gwyneth Paltrow #obťažovanie

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...