Nový muž v živote krásnej Hermiony: Tohto chlapa tají už mesiace!

Hoci je jednou z najpopulárnejších mladých herečiek, dokáže si strážiť súkromie ako málokto. Emma Watson už mesiace drží pod pokrievkou aj svoj nový vzťah.

10.02.2016 00:00
debata
Herečka Emma Watson na zábere z októbra... Foto: Profimedia
Emma Watson a William "Mack" Knight Herečka Emma Watson na zábere z októbra minulého roka. Spoločnosť jej robí podnikateľ William "Mack" Knight.

Podľa informácií amerických médií sa 25-ročná Britka, ktorá sa narodila v Paríži, stretáva už niekoľko mesiacov s podnikateľom a technologickým odborníkom Williamom Knightom s prezývkou Mack. Už v októbri minulého roka zachytili paparazzovia predstaviteľku Hermiony v spoločnosti urasteného fešáka. Hoci to vyzeralo, že ide len o Watsonovej kamaráta, zdroje tvrdia, že medzi dvojicou panuje omnoho užší vzťah.

S o desať rokov starším Knightom sa herecká hviezda objavila napríklad na predstavení muzikálu Hamilton a údajne nedávno dvojica strávila aj týždňovú dovolenku na kalifornskom pobreží Big Sur. Tam mali údajne prenajatú luxusnú vilu a spoločne navštevovali miestne kaviarne, kde si pochutnávali na raňajkách či obedoch.

Watson minulý týždeň priletela do Berlína, kde predstavila svoj nový film Colonia. O tom, či jej nový partner bol s ňou, sa však nevie. Na fotografiách dvojicu nezachytili.

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Watson #milenec #utajenie #William Knight

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...