Hviezdny pár sa zamiloval na dvojitom rande! Partneri zostali nasucho...

Patria medzi ostrosledované páry Hollywoodu. Manželia Blake Lively a Ryan Reynolds si síce súkromie strážia, ale hrdina nového filmu Deadpool nedávno prezradil, ako sa vlastne do seba zamilovali.

12.02.2016 00:00
debata
Herečka Blake Lively (v kreácii Chanel Couture)... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Blake Lively (v kreácii Chanel Couture) a jej manžel Ryan Reynolds. Herečka Blake Lively (v kreácii Chanel Couture) a jej manžel Ryan Reynolds.

Dvojica kedysi spolupracovala na filme Green Lantern, ale vtedy sa len spriatelili. „Bolo to asi rok po tom, čo mal film premiéru. Obaja sme boli single a vyrazili sme na dvojité rande. Ja som tam bol s iným dievčaťom a Blake prišla s iným chlapcom,“ prezradil Reynolds v rozhovore pre americké rádio.

„Muselo to byť pravdepodobne to najtrápnejšie rande pre našich spoločníkov, pretože medzi nami dvoma to bolo ako keby vybuchol ohňostroj,“ pokračoval herec, ktorý má s Livelyovou už dcérku.

Podotkol, že podľa neho je veľmi dôležité, aby sa partneri spolu priatelili. „Boli sme kamoši dlhý čas a myslím si, že to je najlepší štart pre vzťah. Začať ako kamaráti,“ vyhlásil Reynolds, ktorého novinka Deadpool sa premieta už aj v slovenských kinách. Oplatí sa na ňu vyraziť.

Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake...
Speváčky Sandra Denton (vľavo) a Cheryl James z...
+7Herečka Brianna Hildebrand.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Blake Lively #zoznámenie #Ryan Reynolds

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...