Trapas! Máte škaredé nohy, však, pýtala sa moderátorka Cruzovej

Herečka Penelope Cruz má momentálne plné ruky práce s propagovaním nového filmu Zoolander 2. A jej súčsťou sú aj rozhovory v rozličných talk-šou.

13.02.2016 11:00
debata (1)
Herečka Penélope Cruz na záberoch z londýnskej... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Penélope Cruz Herečka Penélope Cruz na záberoch z londýnskej premiéry ukazuje, že jej nohy sú v úplnom poriadku. Čo poviete?

Počas návštevy v rannej relácii televízii NBC sa však musela poriadne začudovať, keď ju moderátorka Savannah Guthrie spovedala a odrazu sa jej spýtala na stav jej chodidiel. „Vy máte škaredé nohy, však, kdesi ste to povedali,“ položila netaktne otázku pred kamerami Guthrie.

Španielska rodáčka zostala zaskočená, ale okamžite sa začala brániť, že nič podobné nepovedala. Súhlasila však, že keď sa ako mladá venovala baletu, jej nohy dostali zabrať. „Vtedy si celkom zničíte nechty na nohách, môžete ich zahodiť,“ zavtipkovala s úsmevom. „Ale mám celkom normálne nohy. Som s nimi spokojná,“ uzemnila moderátorku, ktorá pochopila, že daný moment asi prestrelila.

Cruz s novou komédiou, v ktorej hlavné úlohy stvárnili herci Owen Wilson a Ben Stiller, vstúpi do slovenských kín budúci štvrtok.

Herec Ben Stiller a jeho manželka Christine...
Herci Owen Wilson (zľava), Will Ferrell a Ben...
+21Herci Owen Wilson (vľavo) a Ben Stiller kráčajú...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #trapas #nohy #Penelope Cruz #rozhovor

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...