Krásna vnučka Elvisa Presleyho: O starom otcovi fakt veľa neviem

O herečke Riley Keuoghovej mnoho ľudí ani netuší, že je vnučkou slávneho Elvisa Presleyho. Ako však kráska uviedla v rozhovore pre Esquire, nikdy si na to ani nepotrpela.

20.02.2016 08:30
debata
Herečka Riley Keough v kreácii Dior. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Riley Keough v kreácii Dior. Herečka Riley Keough v kreácii Dior.

„Vždy som sa zaujímala o to, aby som mala vlastný zdroj financií, nie peniaze mojej rodiny. Nemá to asi nič spoločné s tým, že som Elvisova vnučka. Žiadna z mojich motivácií nebola postavená na tom, že by som chcela uniknúť rodinnému odkazu,“ uviedla v rozhovore. „Ale skrátka som si chcela zarobiť vlastné peniaze na školu herectva,“ dodala Keough.

Zaujímavosťou je, že Keoughovej mama, speváčka Lisa Marie Presley, bola krátky čas vydatá aj za Michaela Jacksona a tak sa dá hovoriť o tom, že slávny kráľ popu bol nevlastným otcom sexi ryšavky. „Ľudia sa ma často pýtajú, či sa mi nezdá šialené, že môj starý otec bol Elvis Presley a nevlastný otec Michael Jackson. Chcem ich urobiť šťastnými, tak poviem, áno, je to šialené. Ale vlastne nad tým vôbec nerozmýšľam. Realita je taká, že o mojom starom otcovi viem toľko, koľko by ste vedeli vy o starom otcovi, ktorého ste nikdy nestretli,“ doplnila 26-ročná herečka.

Diváci na Slovensku ju mohli vidieť napríklad vo filme Mad Max: Šialená cesta, kde stvárnila jednu z väznených manželiek hlavného diktátora unikajúcu postapokalyptickou krajinou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dedičstvo #Riley Keough #Elvis Presley #starý otec

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...