Pád zo schodov! Hviezda Búrlivého vína Rysová skončila v nemocnici

Slovenskú herečku Evu Rysovú v piatok podvečer hospitalizovali po páde zo schodov.

13.03.2016 00:00
Eva Rysová a Lucia Molnárová Foto:
Herečka Eva Rysová (vpravo) s mladou kolegyňou Luciou Molnárovou.
debata

Osemdesiattriročná rodáčka z Hajnáčky si podľa informácii denníka Nový Čas poranila hlavu. Následne ju previezli do bratislavskej Univerzitnej nemocnice na Mickiewiczovej u­lici.

"Spadla zo schodov, keď bola nakupovať,“ uviedol nemenovaný zdroj denníka. Podľa jeho slov si predstaviteľka Anny Roznerovej zo seriálu Búrlivé víno (2013) rozbila hlavu a musí podstúpiť CT vyšetrenie.

Eva Rysová je súčasnej diváckej generácii známa vďaka spomínanému televíznemu seriálu Búrlivé víno či sitkomu Sekerovci (2010), v ktorom si zahrala po boku Juraja Kemku a Tatiany Kulíškovej. Predstavila sa tiež v televíznych seriách Dr. Ludsky (2011) či Ordinácia v ružovej záhrade (2007–2012). Držiteľka Krištáľovej ruže a Ceny Karla Čapka je od roku 1966 členkou divadla Nová scéna.

Napriek tomu, že v súčasnosti sa viac venuje dabingu a práci v televízii, v minulosti stvárnila množstvo rozmanitých divadelných charakterov. Do roku 2012 tiež vyučovala umelecký prednes a javiskovú reč na Cirkevnom konzervatóriu v Bratislave.

debata chyba
Viac na túto tému: #pád #hospitalizácia #úraz #Eva Rysová

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...