Dráma na pláži! Hugh Jackman musel zachraňovať vlastné deti

Austrálsky herec Hugh Jackman pomáhal pri záchrane vlastných detí.

28.03.2016 00:00
Herec Hugh Jackman. Foto: ,
Herec Hugh Jackman.
debata

Desaťročnú Avu a pätnásťročného Oscara počas kúpania na pláži Bondi ohrozil morský prúd. Informoval o tom austrálsky televízny kanál Nine News.

Štyridsaťsedemročný rodák zo Sydney začal so záchrannou akciou na vlastnú päsť, pričom mu pomohol aj Peter Adam, ktorý náhodne plával okolo. „Jeho dcéra sa snažila dostať na piesočnú plytčinu tak som sa zohol, chytil jej ruku a dal moju ruku Hughovi, aby sme vytvorili reťaz a vytiahli sa na plytčinu,“ vysvetlil Adam. Ako uviedol Daniel Conn, ktorý sa celej situácii prizeral, herec bol napriek stresovým okolnostiam veľmi pokojný. Podľa jeho slov bol Jackman tak trochu superotcom a superhrdinom.

Záchranári následne priniesli obe deti do bezpečia. Podľa vyjadrenia plavčíka Trenta Falsona sa im herec za pomoc pri záchrane viackrát poďakoval. „Povedal, že sme odviedli úžasnú prácu, myslím, že mi poďakoval tak trikrát,“ vysvetlil Falson. Pláž Bondi následne na zvyšok popoludnia uzavreli.

Jackmanov hovorca sa neskôr pre internetovú stránku Eonline! vyjadril, že herec i jeho rodina sú v stopercentnom poriadku. Taktiež dodal, že situácia pôsobila omnoho dramatickejšie, než v skutočnosti bola. Spomínanú Avu a Oscara herec adoptoval so svojou manželkou Deborra-Lee Furness. Dvojica sa zosobášila v roku 1996.

debata chyba
Viac na túto tému: #more #dieťa #Hugh Jackman #záchrana #prúd

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...