Megan Fox o možnom otcovi jej dieťaťa: Títo to nie sú!

Mladá herečka zverejnila fotografiu, ktorou médiám hovorí, ktorí herci nie sú otcami jej nenarodeného dieťaťa.

13.04.2016 12:20
debata

Potom, čo herečka Megan Fox prišla pred pár dňami s viditeľným bruškom na tlačovú konferenciu k pokračovaniu filmu Teenage Mutant Ninja Turtles, začali sa šíriť špekulácie, kto je otcom jej tretieho dieťaťa. A na možných kombináciách v médiách sa zabáva aj 29-ročná kráska. Na svojom Instagrame zverejnila fotomontáž s hercami, ktorých médiá začali spájať s jej tehotenstvom.

Megan Fox zverejnila fotografiekolegov - Shiu... Foto: Megan Fox /Instagram
Megan Fox Megan Fox zverejnila fotografiekolegov - Shiu LaBeoufa, Willa Arnetta a Jakea Johnsona. Títo otcami jej dieťaťa nie sú.

Pod fotografie Fox napídala: „Nie sú otcami“. Herečka tak takýmto spôsobom vylúčila z možného otcovska jej hereckých kolegov Shiu LaBeoufa, Willa Arnetta a Jakea Johnsona.

Herečka už vychováva synov Noaha a Bodhiho, ktorých má s hercom Brianom Austinom Greenom. Vlani v auguste dvojica po päťročnom manželstve informovala o rozchode, pričom o niekoľko dní neskôr Fox podala aj žiadosť o rozvod. V poslednom čase je však možné vídať oboch hercov, ako spolu aj napriek neukončenému rozvodovému konaniu trávia čas.

Magazín People priniesol v stredu informáciu, že otcom tretieho dieťaťa herečky je podľa nemenovaného zdroja Brian Austin Green.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Megan Fox #Brian Austin Green

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...