Vyviazla bez ujmy! Amber Heard do basy nepôjde, stačí dobré správanie

Americká herečka Amber Heard sa vyhla trestu za nelegálne privezenie jej dvoch psov do Austrálie.

19.04.2016 10:32
Johnny Depp a jeho manželka Amber Heard Foto: ,
Herec Johnny Depp a jeho manželka Amber Heard boli na súde v Austrálii prítomní osobne.
debata

Dvadsaťdeväťročná manželka herca Johnnyho Deppa, ktorý prišiel na pondelňajšie pojednávanie v austrálskom meste Gold Coast s ňou, musela iba prisľúbiť, že sa bude mesiac príkladne správať. Ak to dodrží, tak vyviazne bez záznamu v registri trestov. V prípade porušenia bude musieť zaplatiť pokutu tisíc austrálskych dolárov (v prepočte približne 680 eur).

Depp a Heard priviezli vlani v apríli do Austrálie svojich dvoch yorkshirských teriérov s menami Pistol a Boo bez povolenia súkromným lietadlom. Povolenie má pritom zamedziť vstupu zvierat s besnotou a po príchode nariaďuje tiež minimálne desaťdňový pobyt v karanténe. O prítomnosti psov v krajine sa však úrady dozvedeli až po tom, ako ich herec vzal do salónu krásy.

Následne austrálsky minister poľnohospodárstva Barnaby Joyce nariadil Deppovi, aby domácich miláčikov poslal naspäť domov, inak ich utratia. Herec, ktorý prišiel do Austrálie nakrúcať film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, nariadeniu vyhovel a psy poslal do Kalifornie.

Heard sa na súde priznala k sfalšovaniu dokumentov týkajúcich sa karantény zvierat, no jej právnik Jeremy Kirk vyhlásil, že herečka sa nedopustila tohto zločinu vedome, pretože si myslela, že o vyplnenie potrebných dokumentov sa postarali jej asistenti. Herečku pôvodne obvinili aj zo samotného ilegálneho importu zvierat, toto obvinenie však neskôr prokurátor stiahol. Na súde tiež premietli video, v ktorom sa dvojica za svoje konanie ospravedlňuje.

debata chyba
Viac na túto tému: #dovoz #súd #Johnny Depp #Amber Heard #Austrália #pes

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...