Jej nahé fotky získali hackeri! Spravili mi zo života peklo, hovorí kráska

Obeťou počítačového hackerstva sa stala ďalšia známa dáma. Hoci v našich končinách jej meno možno nepoznáte, v Argentíne je jednou z obľúbených celebrít.

24.04.2016 00:00
Modelka a televízna celebrita Maypi Delgado. Foto:
Modelka a televízna celebrita Maypi Delgado.
debata (7)

Modelka a bývalá hrdinka reality-šou Big Brother Maypi Delgado sa stala ďalšou známou tvárou, ktorej sa nabúrali neznámi útočníci do telefónu a zverejnili jej nahé fotografie, ktoré kedysi posielala mužovi, s ktorým randila.

Pôvabná brunetka, ktorej cenzurované nahé zábery prebrali mnohé bulvárne magazíny a weby v rodnej Argentíne, sa priznala, že ju odhalenie podobných fotografií až tak nehnevá. „Prežívam teraz zlé obdobie. Ale nie kvôli tým fotkám. Sú len štyri a vyzerajú ako niečo z Playboya. Nezáleží mi na nich,“ vysvetlila pre médiá. „Čo ma štve oveľa viac, je fakt, že moje telefónne číslo sa dostalo na internet. A ľudia mi vďaka tomu nechávajú naozaj nepekné odkazy,“ uviedla hviezdička.

V deň, keď sa zábery objavili online, sa vraj ráno zobudila a na svojom mobile si v službe Whatsup našla hromadný chat, v ktorom všetci zúčastnení nevyberaným spôsobom rozoberali jej nahé zábery. Išlo vraj o členov nemenovaného ragby tímu, ktorí Delgadovej písali dvojzmyselné návrhy a robili si žarty z jej nahých fotiek.

Maypi Delgado nie je pritom v Argentíne prvou celebritou, ktorej sa niečo podobné stalo. Koncom minulého roka rovnaký škandál zasiahol život televíznej moderátorky a novinárky Mariny Calabro

7 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #fotografie #nahota #hacker #Maypi Delgado

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....