Prince vraj zomrel na AIDS, odmietal liečbu a veril v boží zásah

Zosnulý slávny americký spevák a multiinštrumentalista Prince trpel chorobou AIDS a odmietal liečbu, pretože veril v boží zásah. Napísal to vo štvrtok americký bulvárny denník National Enquirer.

29.04.2016 09:00
Prince Foto: ,
Spevák Prince na vyhlásení cien American Music Awards.
debata (8)

Prítomnosť vírusu HIV zistili lekári šesť mesiacov pred Princovov smrťou. Päťdesiatsedemročný spevák, ktorý sa hlásil k cirkvi Svedkov Jehovových, vážil v čase svojej smrti okolo štyridsať kilogramov a na svoj odchod zo života „sa nejakú dobu pripravoval,“ napísal americký denník s odvolaním sa na nemenované zdroje. Bol údajne slabý a dezorientovaný, jedol len zriedka a mal nezdravú farbu. Veril vraj, že ho choroby zbaví Boh.

Prince podľa denníka žil neviazaným sexuálnym životom a vírusom HIV sa nakazil už v polovici 90. rokov. Choroba AIDS sa u neho vraj rozvinula koncom minulého roka. Podľa ľudí z Princovho okolia spevák podľahol chrípke, ktorú možno imunitný systém podlomený AIDS nemohol zvládnuť.

Princa našli minulý týždeň vo štvrtok vo výťahu svojho nahrávacieho štúdia na predmestí Minneapolis. Médiá špekulovali o tom, že sa predávkoval liekmi na bolesť.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #chrípka #Prince #AIDS #príčina #Boh #bulvár

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...