Jennifer Lawrence prekvapuje: Chlap sa ma nedotkol už asi...

Považujú ju za jednu z najkrajších herečiek súčasnosti. Talentovaná, vtipná, rozumná. A single. Aj to je Jennifer Lawrence.

30.04.2016 09:00
debata
Herečka Jennifer Lawrence na zábere z... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence na zábere z promoakcie k filmu Passengers.

Držiteľka Oscara, ktorá získala pozlátenú sošku za výkon vo filme Terapia láskou, sa priznala pre magazín Extra, že momentálne je bez partnera. „Aký je môj život, čo sa týka randenia? To si robíte srandu. Žiadne randenie nie je,“ uviedla pred moderátorom spomenutej relácie. Následne s humorom dodala, že už dlhší čas necítila mužský dotyk. Neupresnila síce, o aký dlhý čas ide, ale Lawrenceovú nevideli v spoločnosti partnera už niekoľko mesiacov.

V minulosti sa pritom blondínka objavila po boku hudobníka Chrisa Martina z Coldplay. Najdlhší vzťah však mala s kolegom – hercom Nicholasom Houltom. Dvojica tvorila pár vraj takmer päť rokov, hoci v tomto čase sa rozišli a dali znovu dohromady.

Hviezda však priznala, že v jej prípade zavážil aj fakt, ako sa sústredila na filmy a hereckú kariéru. „Tie filmy boli môj život a položila som ich na prvé miesto,“ citoval ju server Daily Mail.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Jennifer Lawrence #dotyk #chlap

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...